Cilinderkop vlakken in Nijmegen

Kosten voor het vlakken van uw cilinderkop, inclusief haal- en brengservice!

Wilt u weten wat het vlakken van een cilinderkop kost in de gemeente Nijmegen? Vraag dan een prijsvoorstel aan via ons aanvraagformulier. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een prijsvoorstel.

Van wie ontvangt u een offerte

De Jong Motorenservice in Coevorden is specialist in het reviseren van cilinderkoppen. Zo monteren wij bijvoorbeeld nieuwe kleppen, klepgeleiders en klepzetels (ook voor LPG). Het afpersen en vlakken van de cilinderkop hoort natuurlijk ook tot onze service. Mocht het noodzakelijk zijn dat uw cilinderkop wordt gelijnboord dan hebben wij ook daarvoor de juiste machines en vakmensen die dat perfect voor u uitvoeren. Door onze grote voorraad aan ruilcilinderkoppen kunnen wij een snelle levertijd garanderen.

Zeer grote en professionele vlakbank

Op onze vlakbank kunnen wij cilinderkoppen tot een lengte van wel 1.60 m kunnen bewerken. Hierdoor is ook het vlakken en reviseren van grote cilinderkoppen zoals landbouw-, industrie- en scheepsmotoren geen probleem. Ook voor een deelrevisie is uw cilinderkop bij ons in goede handen.

Servicegericht revisiebedrijf voor cilinderkoppen

In overleg met onze specialisten is elke reparatie bespreekbaar. Zo werken wij bijvoorbeeld regelmatig aan cilinderkoppen die aangepast moeten worden voor autosport. Wij kunnen bijvoorbeeld de cilinderkop flowen of de maat van de kleppen aanpassen voor uw gebruiksdoel. Mocht u wensen op dit gebied hebben neemt u dan contact met ons op, dan bespreken onze specialisten met u de mogelijkheden.

Spruitstuk ook vlakken

Om optimaal voordeel te hebben van een gevlakte cilinderkop raden wij aan het spruitstuk ook te laten vlakken. Zo sluit het spruitstuk naadloos aan op de cilinderkop. Met ons specialistische gereedschap kunnen wij het spruitstuk tot een honderdste millimeter nauwkeurig voor u afvlakken.

Offerte aanvragen

Wat moet er precies gebeuren?

Wat zijn uw gegevens?


Haal- en brengservice

U heeft het waarschijnlijk al veel te druk om u ook nog bezig te moeten houden met het transporteren van een cilinderkop.

Nagenoeg al onze onderdelen vervoeren wij zelf. Dit stelt ons in staat om snel te kunnen leveren, tegen scherpe prijzen. Tevens zijn wij op deze manier niet afhankelijk van de flexibiliteit en het niveau van de dienstverlening van een andere transporteur.